linjer bakgrund

Det är så givande och spännande att diskutera olika problem och frågeställningar med ett team där kunskapsnivån är så hög och alla pratar samma “språk”.

Paula har jobbat många år i branschen och tycker att en av NXTLEVs styrkor är kravet på Projektledarutbildning. På NXTLEV fokuserar man mer på HUR man kan göra saker på ett bättre sätt, än bara ATT det ska göras.

Paula är i grunden ingenjör och innan hon landade i byggbranschen har hon bl a jobbat i Energibranschen samt med med både produktion och distribution, samt med Marknadsföring och Affärskommunikation. Just nu jobbar hon som Projektledare för FUT, nya tunnelbanan Söderort. Tidigare har hon bl a varit Projektledare i Förbifart Stockholm (Bulleråtgärder), Arlanda PirG (Verksamhet) och UH2012 SL.

“Jag upptäckte tidigt att jag brann för Projektledning, och att jobba med det inom Byggbranschen känns extra meningsfullt. Vi är med och bygger samhället, det blir något konkret, till slut står det ett nytt hus där. Något man kan ta på”.

Att Byggbranschen är väldigt traditionell ser hon bara som en positiv utmaning.

“Det finns så mycket rum för förändring och förbättring, vilket är kul. Att vi dessutom har lite ungt blod i företaget med mycket nya idéér och arbetssätt gör att allt är möjligt”.

Paula kom i kontakt med Adam på ett tidigare jobb.

“Ibland när man möter vissa människor vet man att de kommer gå långt. Adam var en sån och har alltid haft ett så enormt driv, att få vara med i uppstartsfasen med Adam och Kristian är enormt spännande De kan gå hur långt som helst”

*Paula åker gärna miljövänligt

Vad är fördelen med att jobba på NXTLEV?

– De ser mig som människa och inte debiteringsgrad. De kan oss alla personligen, våra styrkor och svagheter och man får verkligen möjligheten att utvecklas, både på ett personligt plan och professionellt. Med den tryggheten och uppbackningen, att så som vi jobbar är rätt sätt, får man självförtroendet och orken att driva på även i uppförsbacke.

Nämn en minnesvärd händelse med NXTLEV-teamet

– Det känns alltid så genuint när vi träffas, inte en massa uppstyltade aktiviteter, utan roliga saker där vi lär känna varandra på ett avslappnat sätt. Som när de bokat in oss i VIP-båset på en NHL match för att de vet att Elias älskar hockey. Jag bryr mig inte om hockey men det var så roligt att se en kollega så extremt lyrisk och lycklig att det gjorde hela kvällen.