linjer bakgrund

Om NXTLEV

NXTLEV är ett nytänkande konsultbolag som erbjuder mycket hög kompetens inom Bygg- och Anläggningsbranschen. Våra medarbetare är engagerade, drivna och en starkt bidragande faktor till projektens utveckling och framgång.

Bakgrund

Efter många års erfarenhet som både konsulter och anställda i byggbranschen kände Adam och Kristian att det fanns mycket man kan göra bättre. I en bransch med resursbrist som ständigt slåss om de bästa konsulterna bestämde de sig för att starta ett företag som erbjuder bättre villkor, förmåner, utveckling och trivsel än alla andra. 2016 grundade de NXTLEV.

Affärsidé

Genom nytänkande och ett väl genomtänkt, finansiellt starkt erbjudande vill NXTLEV locka de bästa konsulterna inom bygg- & anläggningsbranschen. Genom att sätta individen i fokus och kontinuerligt jobba med utveckling är vårt mål att erbjuda de mest efterfrågade och bästa konsulterna i branschen.

Vision & Mission

Vår vision är att kunna erbjuda marknaden de mest efterfrågade konsulterna i branschen. Vår mission är att driva projekt till en högre nivå.

Värdegrund

Våra värdegrunder är sammanfattade i 5 st begrepp vi strävar efter att uppnå i allt vi gör.

AMBITION 

Maximera mervärde för våra kunder och deras investeringar.

FRAMÅTSTRÄVANDE

Viljan att alltid förbättra och effektivisera arbetsmetoder och processer.

PÅLITLIGA

Vi håller vad vi lovar!

ÖDMJUKHET

Det finns alltid mer att lära.

GÖR DET ROLIGT!

Ha kul på jobbet.

Grundare Adam Maker

Adam flyttade till Sverige från USA 2007 och bestämde sig direkt för att den växande byggbranschen var något för honom. Med en bakgrund i finansbranschen kunde han redan tidigt se potential och möjligheter att utveckla konsultföretagen för att göra det bättre. “Nu fokuserar vi på att växa i den takt vi kan och samtidigt behålla den höga kvalitet på konsulter som vi har. Nästa steg blir att utöka till fler storstadsområden och bli rikstäckande.

Grundare Kristian Martti

Kristian är en sann entreprenör och har startat upp flera bolag innan NXTLEV. Han har hunnit med bl a webshoppar, musikbranschen och bokbranschen. När det gäller NXTLEVs framtidsplaner tänker han stort. “Det finns inget tak, inga begränsningar, vi behöver inte bara växa organiskt, vi kanske en dag också vill förvärva bolag. Vi får se vilka möjligheter som dyker upp”.

Träffa våra medarbetare