linjer bakgrund

De tar sig tiden att hitta rätt personer som kan bidra både arbetsmässig och i gruppen, personer som delar NXTLEVs värdegrunder

Niklas började på NXTLEV i April 2019 men har varit i kontakt med Adam och Kristian sedan 2017 angående en eventuell anställning i företaget. När uppdraget på Arlandas PIRG som Projektingenjör dök upp tog han steget.

 

“Arlanda var absolut ett dragplåster, det är ett stort, spännande och komplext projekt med mycket kompetenta medarbetare. Det finns flera där som är bäst i Sverige på vad de gör, vilket är en enorm tillgång. Det finns mycket att lära.”

Tidigare jobbade han med fuktteknik och är utbildad Byggnadsingenjör från Nackademin.

“Mitt långsiktiga mål är att bli Projektchef så kombinationen att vara i ett projekt med så mycket kompetens och all hjälp man får från NXTLEV med sin personliga utveckling känns som rätt väg att gå.”

* Bild kommer

Vad är fördelen med att jobba på Nxtlev?

– Jag uppskattar att hela lönesystemet är så transparent, det är enkelt att förstå vad man behöver göra för att påverka sin lön och exakt hur mycket företaget tjänar på oss. Det finns inga dolda poster. Jag tror det är ganska ovanligt. Sen möjligheten till personlig utveckling såklart.

Det känns också som att de är måna om att växa rätt, och inte bara anställa en massa folk och ta så mycket uppdrag de kan. De tar sig tiden att hitta rätt personer som kan bidra både arbetsmässigt och i gruppen, personer som delar NXTLEVs värdegrunder. Det känns bra att vara del av en så kompetent grupp som alla strävar efter att bli ännu bättre, vilket också krävs av NXTLEV.

Nämn en minnesvärd händelse med NXTLEV-Teamet

Nu är jag så ny att jag inte hunnit vara med på några resor, men jag var faktiskt med när gänget var på NHL-match för något år sedan eftersom vi hade diskussioner redan då. Det var grymt, speciellt eftersom jag är gammal hockeyspelare själv.