linjer bakgrund

Lysande möjligheter att växa inom företaget både genom vidareutbildning och att vara mer aktiv i företagsbyggandet.

Ralph Hult

Byggprojektledare Installation

ralph@nxtlev.com
070-238 46 57

Jag jobbade tillsammans med Asarhadon och senare också med Kristian i samband med byggandet av Stockholm Norvik Hamn.

 

“Kristian hade ett par bra presentationer om Nxtlev, det var så jag blev initialt intresserad. Arbeta tillsammans med Kristian och Asarhadon hjälpte förstås till då jag fick bra kontakt och jag tycker vi gjorde ett bra jobb tillsammans. Att det fanns en mycket lockande tjänst som jag var tilltänkt på var också en anledning.”

Nu är jag projekteringsledare VVS för utbyggnaden av nya blåa tunnelbanelinjen till Nacka och söderort, Region Stockholm som beställare. För tillfället håller jag i arbetet att ta fram förfrågningsunderlag VVS och tunnelventilation för sju nya stationer.

“Uppvuxen i Nacka, pluggade ett år i USA och hamnde sen på KTH där jag läste Civilingenjör Elektro och fick ett par ungar under tiden. Halkade in som VVS-konsult av en ren slump och fastnade i det i många år. Kände sen att jag behövde förnya mig och har sedan dess varit projektledare, byggledare, projekteringsledare mm.”

Mig finner man ofta med en klubba eller ett racket i handen. Som gammal hockeyspelare håller jag mig numera till hockey-bockey och innebandy, tennis och padel spelar jag också ganska ofta. När jag inte sportar själv hittas jag på Hovet eller Tele2 sjungandes för Djurgården, ofta tillsammans med mina barn

Vad är fördelen med att jobba på NXTLEV?

– Härliga kollegor som alltid är trevligt att träffa. Jag upplever mig väl omhändertagen och att mitt välbefinnande är viktigt för NXTLEV. Bra balans med mixen av professionalism och ambitionen att leverera utmärkta resultat, och att kunna ha kul tillsammans. Lysande möjligheter att växa inom företaget både genom vidareutbildning och att vara mer aktiv i företagsbyggandet.

Nämn en minnesvärd händelse?

– Resan till Amalfi var väldigt speciell på många sätt men att få träffas, vandra, yoga och umgås i de miljöerna är ett härligt minne för mig.