linjer bakgrund

Sen jag började på NXTLEV har min utvecklingskurva gått spikrakt uppåt

Milos Jaksic

Projekingenjör/Projektledare

milos@nxtlev.com
076-836 60 11
linkedin.com/in/milos-jaksic-970891bb/

På NXTLEV är kompetensutveckling inom projektledning och ledarskap inget du som anställd behöver förhandla om, det är ett krav från ledningen. Med vår unika modell har alla möjlighet att ha samma höga grundkompetens.

Milos är Civilingenjör och har god erfarenhet av arbete med spår- och järnväg. Innan han tog klivet upp till VD på NXTLEV Rail AB har han varit anställd på NXTLEV sedan 2017.

“Jag glömmer aldrig min jobbintervju med Adam, den är så starkt inpräntat i mitt minne, varenda detalj i rummet, jag kände nog redan då att det här var början på något nytt”

För tillfället är Milos verksam i två olika projekt på program Solna- och Kistagrenen; Projekteringsledare för utbyggnaden av Kistagrenen samt Projektledare i upprustningen av Tvärbanans hållplats, Alvik.

“Det är något väldigt tillfredsställande med att leda ett projekt där man skapar något, under vissa satta förutsättningar, och ska komma i mål under en viss tid. Jag älskar att pusha mig själv och lära av mina misstag.”

*Det är viktigt med återhämtning

Vad är fördelen med att jobba på NXTLEV?

– På NXTLEV är du som individ viktig. Vad du tycker och vilka idéer du har värderas. Vi jobbar stenhårt med att göra rätt rekryteringar där personlighet och värderingar utvärderas högre än kometens. Detta gör att NXTLEV har en bra sammanhållning bland kollegorna där meningsfulla relationer emellan skapas.

Nämn en minnesvärd händelse med NXTLEV-teamet

– Det får bli när vi var på vinprovning på Mallorca. Fint väder med alla positiva och öppna kollegor. Härligt!