linjer bakgrund

Sen jag började på NXTLEV har min utvecklingskurva gått spikrakt uppåt

Milos Jaksic

Projekingenjör/Projektledare

milos@nxtlev.com
076-836 60 11
linkedin.com/in/milos-jaksic-970891bb/

NXTLEVs krav på PMI-certifiering var en dealbreaker när Milos valde att börja jobba hos dem. Där är kompetensutveckling inget man som anställd behöver förhandla om, det är ett krav från ledningen att alla har samma höga grundkompetens och sedan kontinuerligt utvecklas därifrån med deras hjälp

Milos är Civilingenjör med inriktning på Hållbara Energisystem. Trots sina få år i byggbranschen lyckades han få anställning hos NXTLEV som har som målsättning att erbjuda branschens bästa projektledare.

“Jag glömmer aldrig min jobbintervju med Adam, den är så starkt inpräntat i mitt minne, varenda detalj i rummet, jag kände nog redan då att det här var början på något nytt”

Just nu är Milos Projektingenjör i två olika projekt på program Solna- och Kistagrenen; Förberedande arbeten samt Anpassning av Befintlig bana. Han är också Projektledare i upprustningen av Tvärbanans hållplats, Alvik.

“Det är något väldigt tillfredsställande med att leda ett projekt där man skapar något, under vissa satta förutsättningar, och ska komma i mål under en viss tid. Jag älskar att pusha mig själv och lära av mina misstag.”

*Det är viktigt med återhämtning

Vad är fördelen med att jobba på NXTLEV?

– Framför allt att det känns som jag som individ är viktig. Vad jag tycker och vilka idéer jag har. Hur jag vill utvecklas. Inte bara att jag drar in x antal timmar. De har ett projekt som heter NXTLEV X, där man på olika sätt kan få stöd om man har en egen affärsidé som man vill utveckla. Jag har redan börjat jobba på en. Det är något jag brinner för. Det gör att jag är mer engagerad i allt jag gör.

Nämn en minnesvärd händelse med NXTLEV-teamet

– Det får bli när vi var på vinprovning på Mallorca. Fint väder med alla positiva och öppna kollegor. Härligt!