linjer bakgrund

Jag upplever att känslan på NXTLEV är: Allt är möjligt och ingenting är omöjligt.

Jag kom i kontakt med NXTLEV genom Adam. Vi hade arbetat i samma program i ca 5 år och vi har alltid haft ett gott samarbete med mycket skratt.

Gunilla kommer närmast från att ha drivit sitt eget företag som datasamordnare och kom i kontakt med NXTLEV genom Adam. De hade arbetat i samma program i 5 år och haft ett väldigt gott samarbete med mycket skratt.

“Jag hade hört mycket gott om NXTLEV eftersom två bekanta är anställda där och det var bara positiva vibbar som kom från dem. Att utvecklingsmöjligheterna är stora och att de verkar ha roligt är två viktiga komponenter för mig som stämde väl in på NXTLEV.”

Just nu har hon en tjänst som Projektingenjör för Projekt Norra Ulvsunda till Bromma flygplats, ett projekt som ingår i programmet Tvärbanan Kista- och Solnagrenen på SL Trafikförvaltningen. Att gå från Datasamordnare till Projektingenjör var ett naturligt val i karriärstegen.

“Min bakgrund är lite brokig och jag är mer en learn by doing och inte learn by reading. Min erfarenhet och nyfikenhet är min utbildning. Jag känner att NXTLEV tar vara på det i stället för att stirra sig blinda på utbildning.”

På fritiden gillar jag att resa, umgås med familj o vänner, film, musik, dans och att spela golf. Man hittar oftast mig antingen hemma och tittar på film eller lyssnar på musik eller ute på golfbanan.

* Bild kommer

Vad är fördelen med att jobba på NXTLEV?

– Det är det som jag fastnade för som också visar sig stämma och det är utvecklingsmöjligheten, transparensen och att de är måna om sina anställda. Kristian och Adam är  ett bra team som kompletterar varandra bra. Jag upplever att känslan på NXTLEV är att Allt är möjligt och ingenting är omöjligt.

Nämn en minnesvärd händelse?

– Än så länge så har jag inte hunnit vara med om  så många händelser med NXTLEV, men på senaste konferensen vi hade så kände jag mig så trygg att jag t.o.m. kunde anförtro min jobbigaste utmaning just nu och det är fantastiskt att kunna känna så första gången man träffar nya människor. Jag uppskattar också frukostarna och ser fram emot nästa konferens.