linjer bakgrund

Alla kollegor är kompetenta och drivna personer som jag
kan tänka mig är mycket uppskattade i sina respektive
projekt. Det stärker såklart NXTLEVs varumärke. De är
ju NXTLEVs varumärke.

Alla kollegor är kompetenta och drivna personer som jag kan tänka mig är mycket uppskattade i sina respektive projekt. Det stärker såklart NXTLEVs varumärke. De är ju NXTLEVs varumärke.

Oskar kommer närmast från ÅF där han arbetat med bl a Ostlänken. När han blev kontaktad av NXTLEV till följd av en rekommendation hade han inte en tanke på att byta jobb.

“Jag trivdes och var jättenöjd där jag var. Även fast jag inte kände till NXTLEV så blev jag nyfiken, och sen när jag mötte Kristian och fick höra om hur de jobbar så blev jag såklart intresserad. Jag är en lojal person och det tilltalar mig att kunna utvecklas och gå långt i företaget utan att behöva byta jobb var tredje år för att få en bättre tjänst eller högre lön. De har en tydlig utvecklingsmodell som gör det enkelt att förstå vägen upp och hur jag ska ta mig dit.”

Nu har han en tjänst som Projekteringsingenjör för Hagastaden. En stor skillnad från tidigare tjänst är att han inte längre sitter tillsammans med sina kollegor.

“Jag tänkte inte så mycket på det när jag började, jag kommer ju att lära känna människor i projektet istället. Fast jag är förvånad över den gemenskap som finns mellan kollegorna i NXTLEV, jag känner redan en tillhörighet. Jag har haft Milos Jaksic som mentor under de första veckorna och det har nog hjälpt mig att snabbare komma in i företaget förstå hur det funkar. Jag har också varit med på en frukost på Grand som de har regelbundet och det var väldigt prestigelöst och trevligt. Avskalat.”

Viktigt att någon tar hand om en när det behövs!

Vad är fördelen med att jobba på NXTLEV?

– Det är lyhört, om jag behöver något eller vill gå en utbildning så ordnas det utan att det blir någon stor maskin. Jag uppskattar också att allt är så transparent, de döljer till exempel inte företagets siffror, vilket gör att det känns äkta. Sen är det ambitiöst också, dels Adam och
Kristian själva som hela tiden vill utveckla företaget framåt och att de genom noggrannhet och forskning utvecklat ett riktigt genomtänkt koncept och en grym arbetsmodell, men också alla ambitiösa kollegor. Alla kollegor är kompetenta och drivna personer som jag kan tänka mig är mycket uppskattade i sina respektive projekt. Det stärker såklart NXTLEVs varumärke. De är ju NXTLEVs varumärke.

Nämn en minnesvärd händelse med NXTLEV-teamet

– Årets julbord med alla trevliga kollegor var riktigt, riktigt bra. Både det faktum att allas respektive var med och att jag och min flickvän blev så väl omhändertagna av gruppen bidrog till att det kändes mer som en familjetillställning än något annat.