linjer bakgrund

Det finns en hunger inom NXTLEV. Alla har drivet. Det finns inga ursäkter.

Marielle Nottberg

Projekterings- & Projektledare

marielle@nxtlev.com
070-270 01 40  

linkedin.com/in/mariellenottberg/

 

När NXTLEV lyckades rekrytera Marielle till teamet fick de en Spår-Expert. Hon har tidigare jobbat med bl a spårsystem i Tunnelbanan, Saltsjöbanan och Tvärbanan.

Nu jobbar Marielle som Projekteringsledare/Projektledare BEST inom FUT (Förvaltningen för utbyggd tunnelbana) och utökad depå i Högdalen. Tidigare roller har inneburit Projektering, Teknikansvarig/Bana, Uppdragsledning och BEST-samordnare.

“Jag känner att det här är en ny utmaning och att NXTLEV är bästa källan till att förvalta min erfarenhet och ge mig en chans att fortsätta utvecklas”, säger Marielle. Det är bra att NXTLEV strävar efter att vi alla certifierar oss till Projektledare, men det stoppar inte där. Det finns en hunger inom NXTLEV. Alla har drivet. Det finns inga ursäkter och man blir utmanad på ett intellektuellt plan. Jag har nog aldrig läst och lyssnat på så mycket facklitteratur som jag gjort sedan jag började på NXTLEV”.

Marielle kom i kontakt med NXTLEV i o m att hon tidigare varit involverad i samma projekt som Adam.

“Det är kul att få vara med i uppstarten av ett nytt företag, och jag har verkligen respekt för att Adam och Kristian båda driver NXTLEV och samtidigt jobbar i sina egna projekt. De är väldigt ambitiösa och kompetenta förebilder.”

*Att organisera kaos är inga problem för Marielle

Vad är fördelen med att jobba på NXTLEV?

Balansen. Adam och Kristian har höga förväntningar på oss och ställer höga krav, men har också respekt för att man ska ha balans i livet. Att vi inte har något kontor utan en digital plattform underlättar mitt liv enormt. Där får man alltid svar på det man behöver snabbt. Jag ser till att det finns en balans mellan arbete, familj och träning.

Och alla kompetenta kollegor såklart. NXTLEV har teknikkunniga projektledare och olika ledarskapsstilar. Det saknas inte kompetens inom NXTLEV och vi har ett snabbt utbyte av kunskap och ideer mellan oss.

Nämn en minnesvärd händelse med NXTLEV-teamet

Nu är jag så ny att jag inte hunnit vara med på någon resa men jag tycker frukostmötena är fantastiska. Vi har ingen fast agenda utan vi får en chans att träffas och diskutera det vi tycker är viktigt just då. Det gör att man bara vill ha mer.