linjer bakgrund

Tillsammans har vi en väldigt bred erfarenhet, det finns mycket kunskap att ta del av på NXTLEV. 

 

Jimmy har jobbat på NXTLEV sedan 2018 och är nu inne på sitt andra uppdrag. Nu är han Projektingenjör för Arlandas PirG Rampytor och var tidigare Byggledare på Einar Mattsson.

 

 

“Jag har alltid varit i byggbranschen, redan som liten hängde jag med min styvpappa på byggena och jag startade och drev eget byggföretag i 10 år. Husbiten känner jag mig ganska trygg med vid det här laget så Arlandaprojektet där jag ska ha fokus på Mark & Anläggning är en helt ny utmaning. Man arbetar ju på ett helt annat sätt då det är så långsiktigt, vi räknar med att det är klart 2024 så det är ett tag kvar”

Jimmy hade känt till NXTLEV under en längre tid men när det väl var dags gick själva rekryteringsprocessen väldigt snabbt. Från första träffen med första uppdragsgivaren Einar Mattsson till start av uppdrag hann det bara gå två veckor.

“Jag uppskattar att Adam och Kristian lägger ner mycket tid på att hitta rätt uppdrag för varje konsult. Relevanta uppdrag. Det känns som att de månar om individen på riktigt och inte bara tänker pengar. De gör hellre få saker riktigt bra än att springa på allt. Det känns tryggt och sunt ”

* Bild kommer

Vad är fördelen med att jobba på NXTLEV?

Lönemodellen, personalpolitiken och sammanhållningen i gruppen. Även då alla är ganska olika personligheter så är alla fantastiskt trevliga och ödmjuka. Tillsammans har vi en väldigt bred erfarenhet, det finns mycket kunskap att ta del av.


Även den personliga utvecklingen man får uppskattar jag och att man har månatliga möten och stämmer av.

Nämn en minnesvärd händelse med NXTLEV-Teamet

Julbordet på gamla riksarkivet! Fantastisk atmosfär, god mat och att få träffa alla anställdas respektive var mycket trevligt.