linjer bakgrund

Det som gör NXTLEV unikt är utvecklingsmöjligheterna inom företaget. Vill man bli VD så finns möjligheten

Gabor Susula

Byggledare

gabor@nxtlev.com
070-7477107

 

 

Gabor började på NXTLEV i mitten av 2019 efter en kort och intensiv rekryteringsprocess.  Det var just processen och tydliga, framtida visioner som bidrog till att han valde NXTLEV framför andra jobberbjudanden från större företag.

 

“Anledningen till att jag valde NXTLEV var pga den positiva upplevelsen under rekryteringsprocessen, intrycket jag fick av Adam & Kristian i samband med inledande anställningsintervjuer samt den proffsiga företagspresentationen med tydliga framtida visioner.”

Tidigare har Gabor jobbat som arbetsledare, platschef och blockchef. Genom NXTLEV har han nu uppdrag som Byggledare för Stockholm Vatten och Avfall (SVOA) med projektet Lovö Vattenverk och ser fram emot att jobba på beställarsidan.

“Det är ett intressant projekt. Att få komma så nära intill vattenproduktionen på SVOA som har en betydande och avgörande roll i samhället och på nära håll kunna följa, men inte minst kunna bidra, till framtida vattenförsörjningen till Stockholms invånare känns väldigt stort och spännande. SVOA har mycket på gång under de kommande åren för att kunna bemöta och bidra till Stockholm stads utveckling, och det är kul att vara en del av det”.

* Bild kommer

Vad är fördelen med att jobba på Nxtlev?

Det som gör NXTLEV unikt är utvecklingsmöjligheterna som finns och ges till samtliga anställda inom bolaget. Vill man bli VD så finns möjligheten. Den utarbetade utbildningspotten för varje individ imponerade stort på mig. Sen finns det också en öppenhet och ödmjukhet i företaget som jag uppskattar. Man är mån om att ta till vara på de kunskaper de anställda besitter och hjälpa individen att växa. Adam och Kristian är samtidigt väldigt öppna för kritik och respekterar alla på ett likvärdigt sätt.

Nämn en minnesvärd händelse med NXTLEV-Teamet

Nu är jag så pass ny att jag inte hunnit vara med på något event än, jag får återkomma angående det lite längre fram