linjer bakgrund

Modellen för utveckling inom NXTLEV är väldigt tydlig. Ingen kan hindra din karriärutveckling förutom du själv

Asarhadon har jobbat på NXTLEV sedan mitten av 2019 och känner att han hamnat helt rätt i projektet Stockholm Norvik Hamn.  

De senaste 8 åren har Asarhadon jobbat både på entreprenörs- och beställarsidan för stora och etablerade företag som NCC och WSP. Han ser det nu som en spännande utmaning att bli en del av ett mindre, relativt nystartat företag, en uppstickare i branschen.

Allt kändes så bra under rekryteringsprocessen så jag tänkte att jag ville vara med på NXTLEVs resa. Övriga anställda är mycket kompetenta, verkar trivas och med Adams och Kristians driv så ser jag inget annat än att detta bolag kan växa och att även medarbetare gör det i samma takt.”

Nu har han ett uppdrag som Byggledare för Stockholm Hamnar och ansvarar för byggnaderna SLV (Livsmedelsverket)  och RORO-terminalen i Norvik Hamn.

“Kristian pratade mycket om vilket bra gäng det är som jobbar i Norvik, hur trevliga alla är osv och nu när jag varit där ett par veckor så kan jag redan säga att allt han sa stämmer, allt, så resan till Nynäshamn är värt det, dessutom är vägen dit ett ypperligt tillfälle att plöja alla intressanta böcker jag fått på NXTLEV via Storytel. 

* Bild kommer

Vad är fördelen med att jobba på Nxtlev?

– Utvecklingsmöjligheterna, lönen, ja hela modellen med att man styr allt det väldigt mycket själv gillar jag. Man behöver inte sätta sig och förhandla en gång om året med procent hit och dit, eller argumentera varför man vill utveckla sig, klättra på karriärstegen osv. Det finns en klar modell för vad du behöver uppnå för att komma dit du vill både när det gäller lön och utvecklingskurva och modellen är väldigt tydlig. Ingen kan hindra din karriärutveckling förutom du själv.

Nämn en minnesvärd händelse med NXTLEV-Teamet

– Vi var nyss på kick-off i Skärgården och jag var gruppledare för ena gruppen. Den innehöll en vandring med olika utmaningar och där lyckades vi besegra det andra laget. Bra början för min del som inte gillar att förlora. Resten av dagen åkte vi båt ut med skärgården och njöt vi av den vackra miljön som vi har här i Stockholm.