linjer bakgrund

Resan teamet gjorde till Mallorca var kul. Den var en spegling av allt som är bra med oss, med NXTLEV. Största fokus var att alla skulle ha det bra tillsammans.

En av anledningarna till att Anders valde att jobba för NXTLEV var tempot. Att förändringar och utvecklingen inom företaget går fort framåt, ingenting fastnar någonstans på vägen.

När Anders första gången fick NXTLEV presenterat för sig fick han en bra känsla direkt.

“Jag gillade det jag hörde. Hastigheten, att det är full fart framåt, personalfokuset och att det är ett företag i utveckling. Det är inga färdiga fyrkantiga rum. Och när jag sen började stämde allt det fast faktiskt ännu bättre än jag hade förväntat mig.”

Anders jobbade sina första 5-6 år i branschen som Projektör, vilket han har stor nytta av nu som Projektledare för Systemhandling Bana & Projektering inom Tvärbanan Kistagrenen.

“Det är något väldigt tillfredsställande med att få vara med och bygga en anläggning som ska användas av så många under så lång tid. Att jobba med Kollektivtrafik är komplicerat. Alltid trångt & jäkligt & svårt, men det är det som gör det kul.”

Tidigare har han jobbat med bl a Telegrafberget och olika exploateringsprojekt för Stockholms Stad.

“Telegrafberget var också komplicerat och stort, riktigt roligt”.

*Här hittar man ofta Anders

Vad är fördelen med att jobba på NXTLEV?

– Personalfokus. Det är mycket fokus på personalens behov, att vi har det vi behöver. Sen är det fantastiskt motiverande att få vara med att utveckla strukturen och ramverket inom företaget. Att få vara med och tycka om, ja allt, vad det än gäller. Min ambition är att bli partner på NXTLEV så småningom. Eftersom man är så involverad i utvecklingen så känner man att man redan är mer än som en vanlig anställd.

Nämn en minnesvärd händelse med NXTLEV-teamet

– Det måste bli när vi gick på NHL-match. Jag har drömt om det sen jag var liten. Det var stort. Jag ville aldrig gå därifrån, när de andra gick och tog en öl satt jag kvar och tittade när spelarna värmde upp. Men resan till Mallorca var också kul. Den var allt som är bra med oss, NXTLEV. Största fokus var att alla skulle ha det bra tillsammans.